PROJECTES

Fase de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

Reparación y reposición de farolas en Campolivar

Reparación de aproximadamente 50/80 farolas que tienen rotos los cristales. Se podrían cambiar por unos de metacrilato transparente. Reparación de 3 ó 4 farolas que estan dobladas por impacto de vehículos. Instalar 3 ó 4 en la calle Fundador, las cuales se quitaron y no se han sustituído. Esta propuesta incluye diversos aspectos que hay que tener en cuenta: - Reparación cristales farolas (80 x 4 cristales) : 1.370€ - Colocación cristales en 80 farolas: 2.420€ - Colocación 5 farolas calle Fundador: 3.388€ De esta propuesta sí que se han buscado tres presupuestos para que la oferta sea la mejor.

PRESSUPOST TOTAL: 7.178 €

14.82% / 100%
79recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació dels pressupostos participatius.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2018. Ajuntament de Godella