PROJECTES

Fase de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

Dotación de material para actividades culturales y festivas en Godella

Compra de sillas, mesas, tarimas, altavoces, focos y luces para iluminación de las calles. Recursos necesarios para mejorar las actuaciones de las diferentes peñas, clavarías y asociaciones de Godella, que se movilizan y organizan actividades de interés general para el pueblo de Godella. - Adquisición de sillas de plástico (500 unidades): 3902’25€ - Adquisición de mesas de resina con patas incluídas (63 unidades): 4418’015€ - Adquisición de entarimado regulable en sustitución del entarimado de madera: 4144’18€ De esta propuesta se han buscado tres presupuestos para que la oferta sea la mejor.

PRESSUPOST TOTAL: 12.464,45 €

17.07% / 100%
91recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació dels pressupostos participatius.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2018. Ajuntament de Godella