PROJECTES

Fase de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

Parque infantil de 0 a 3 años

Atendiendo las indicaciones que figuran en el informe del arquitecto municipal, el desarrollo de un parque infantil para niños i niñas de 0 a 3 años se valora de la siguiente manera: - Superfície del parque: 100 m² - Ejecución de solera de hormigón - Suelo de caucho contínuo - Vallado infantil de protección del espacio de juegos - Número de juegos: 2 muelles individuales, 2 columpios y juego grande - Bancos: 6 - Papeleras: 2 El intervalo de precios queda explicado en el informe del arquitecto municipal.

PRESSUPOST TOTAL: 28.940,51 // 32.540,26 €

6.94% / 100%
37recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació dels pressupostos participatius.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2018. Ajuntament de Godella