Consulta ciutadana

Termini de votació finalitzat.

ANTIGUO MERCADO MUNICIPAL

El edificio que antes se destinaba al mercado municipal se encuentra en un estado deplorable, nuestra propuesta para este edificio es acondicionarlo para local de asociaciones, para convertir la planta baja en el hogar de los jubilados incluyendo una cocina municipal que pueda ser cedida a las entidades públicas y en la que se puedan hacer cursos de cocina. Esta cocina podría ofrecer menús sostenibles asequibles y en ella se podrían confeccionar las comidas del programa “menjar a casa”. También se podría habilitar una obrador compartido y así convertir la zona en un referente del consumo de productos ecológicos y de proximidades.

0% / 100%
0recolzaments

Si t'interessa aquesta proposta, recolza-la!

VOTAR
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2018. Ajuntament de Godella