Pressupostos participatius

Fase 4 de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

INFORMATIZACIÓN CON TABLETS COLEGIO PÚBLICO EL BARRANQUET

La falta de espacio en el colegio hace inviable la instalación de un aula de informática dotada de los ordenadores suficientes para los alumnos de una clase. Dada la creciente importancia de las nuevas tecnologías en la educación de los niños/as resulta imprescindible tener una alternativa al aula de informática.

Como alternativa a esta aula proponemos la compra de una dotación de al menos 30 tablets i un carro cargador transportador de las mismas. Las tablets tendrían que tener una dimensión mínima de 10 pulgadas, sistema operativo Android o IOS, conexión vía WIFI y los requisitos mínimos para que los niños/as puedan trabajar.

0% / 100%
0recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2020. Ajuntament de Godella