Incidències: participa@godella.es

Pressupostos participatius

Fase 4 de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

Equipamiento para el patio del CEIP Cervantes

Con la finalidad de que el alumnado del colegio, disponga de alguna mesa renovada para el exterior, en el patio, dónde ya hacen buen uso de las existentes, nuestra propuesta como AMPA es proveer al colegio de al menos una más e incorporar algunos juegos tipo balancín, casita de juegos en el patio infantil, ya que algunos están para sustituir.

Hacen falta unos tiestos grandes, para sustituir a los neumáticos que se usan como jardineras ya que acumulan agua y puede proliferar el mosquito tigre fácilmente.

0% / 100%
0recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2021. Ajuntament de Godella