Incidències: participa@godella.es

Pressupostos participatius

Fase 4 de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

Instalación de placas solares en las escuelas

Luchas contra el cambio climático implica dos cuestiones fundamentales: por una parte, concienciar a la ciudadanía del futuro, que son los niños y niñas del presente; y por la otra, cambiar el modelo energético y abastecernos con fuentes de energía no contaminantes.

Por eso con esta propuesta, queremos reducir la contaminación y el gasto energético, a la vez que sirve como material educativo, permitiendo observar de manera práctica las energías no contaminantes, la importancia del ahorro y la necesidad de actuar para evitar el cambio climático.

0% / 100%
0recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2021. Ajuntament de Godella