Incidències: participa@godella.es

Pressupostos participatius

Fase 4 de votació

Ara pots decidir què projectes es duen a terme d'entre els següents seleccionats.

Limpieza de barrancos en Campolivar

El Barranco de los Frailes, en el tramo que transcurre por Campolivar, tiene 2 tramos: uno transcurre paralelo a la calle Sauces hasta el pabellón, y el otro, pasado el pabellón, en su conexión con el tramo paralelo a la calle Acacias, aguas abajo.

En la actualidad, tienen graves problemas de limpieza de los cauces, lo que puede provocar inundaciones en caso de fuertes lluvias.

Se propone la limpieza de estos dos tramos de barranco, sobretodo del tramo después del pabellón ya que allí se acumula vegetación enraizada y escombros que dificultan la visión del barranco y el paso de las aguas.

0% / 100%
0recolzaments
Comparteix aquest projecte
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2021. Ajuntament de Godella