Enviament de projectes

Les propostes que hui està votant van ser pensades i explicades per veïnes i veïns de Godella, a les dues assemblees ( una temàtica i altra de barri)que es van celebrar al saló de Vila Teresita, els dies 10 i 17 de maig de 2018, a les 19.30 h.

Suports i avaluació de projectes

Del 01 de Juny al 22 de Juny les veïnes i veïns de Godella major de 18 anys podran recolzar els projectes que més els agraden. En aquesta primera votació cada usuari podrà votar com a màxim dos projectes. D’aquesta primera votació les 8 propostes més votades seran les que siguen avaluades i pressupostades pels tècnics de l’ajuntament. El temps que estimem per aquest estudi serà fins el 31 de Desembre.

Votació final

Del 02 Juliol al 30 Juliol tu decideixes què projectes finalistes de Godella rebran els 40.000 euros amb els que compta la regidoria de participació ciutadana. Tria un total de dos propostes!! Les propostes seran les seleccionades i s'inclouran en el Projecte Pressupostos Participatius de l'Ajuntament de Godella.


  • Recollida de projectes
    01 Maig - 31 Maig

  • Votació fase 1
    01 Juny - 22 Juny

  • Resultats
    23 Juny - 31 Desembre
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2019. Ajuntament de Godella