Enviament de projectes

Les propostes que hui està votant van ser pensades i explicades per veïnes i veïns de Godella, a les dues assemblees ( una temàtica i altra de barri) que es van celebrar al saló de Vila Teresita, els dies 02 i 09 d'abril de 2019, a les 19.30 h.

Suports i avaluació de projectes

Del 12 de Abril al 30 de Abril les veïnes i veïns de Godella major de 18 anys podran recolzar els projectes que més els agraden. En aquesta primera votació cada usuari podrà votar com a màxim dos projectes. D’aquesta primera votació les 8 propostes més votades seran les que siguen avaluades i pressupostades pels tècnics de l’ajuntament. El temps que estimem per aquest estudi serà fins el 01 de Maig.


  • Recollida de projectes
    02 Abril - 09 Abril

  • Votació fase 1
    12 Abril - 30 Abril

  • Resultats
    01 Maig - 01 Maig
Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.

© 2020. Ajuntament de Godella