Incidències: participa@godella.es

Inversions municipals

Ara pots decidir on anirà destinat una part del pressupost municipal. Podràs seleccionar fins a dos projectes sempre que estigues empadronat a Godella i sigues major de 18 anys.

Dates i requisits

Del 18 de Maig al 07 de Juny les veïnes i veïns de Godella majors de 18 anys podran recolzar els projectes que més els agraden. En aquesta primera votació cada usuari podrà votar com a màxim dos projectes.


 • Recollida de projectes
  01 Febrer - 01 Abril

 • Votació fase 1
  18 Maig - 07 Juny

 • Avaluació
  08 Juny - 15 Juny
 • FASE FINAL
  Votació fase 2
  30 Novembre - 30 Novembre

Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

We are a professional tile processing factory. Recently, it has reached cooperation with some replica watches manufacturers to provide them with high-quality porcelain watch materials..
Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.