Incidències: participa@godella.es

Enviament de projectes

Les propostes que hui està votant van ser pensades i explicades per veïnes i veïns de Godella, a les dues assemblees ( una temàtica i altra de barri) que es van celebrar al saló de Vila Teresita, els dies 02 i 09 d'abril de 2019, a les 19.30 h.

Suports i avaluació de projectes

Del 18 de Maig al 07 de Juny les veïnes i veïns de Godella major de 18 anys podran recolzar els projectes que més els agraden. En aquesta primera votació cada usuari podrà votar com a màxim dos projectes. D’aquesta primera votació les 8 propostes més votades seran les que siguen avaluades i pressupostades pels tècnics de l’ajuntament. El temps que estimem per aquest estudi serà fins el 15 de Juny.


  • Recollida de projectes
    01 Febrer - 01 Abril

  • Votació fase 1
    18 Maig - 07 Juny

  • Resultats
    08 Juny - 15 Juny

Logo Ajuntament de Godella

Açò és una web creada per l'Ajuntament de Godella per a la votació de iniciatives municipals.

Participació

Decideix com ha de ser la Godella que vols. Hi podras participar en totes les consultes municipals i votar alló que penses que pot millorar la qualitat de vida del teu poble.

We are a professional tile processing factory. Recently, it has reached cooperation with some replica watches manufacturers to provide them with high-quality porcelain watch materials..
Politica de privacitat

L'Ajuntament té com una de les seues prioritats garantir el dret fonamental a la protecció de les dades personals, no compartim informació amb tercers.

Política de cookies

Utilitzem cookies per a poder oferir-te una millor experiència, utilitzar el sistema de votacions i tenir estadístiques d'accés. En navegar considerem que acceptes les condicions.